Korábbi vendégeim jól tudják, hogy a kutyakozmetikám indulása óta eltelt jó pár év, mely időszak rengeteg változást hozott a magán-, valamint a vállalkozásom életében is. Előbb feleség, majd anya lettem, így az üzemelés korábbi rendszerén kénytelen voltam többször is változtatni.

Örömmel jelentem be számotokra a visszatérésemet!
Az előbb említett változások miatt kolleganő nélkül, határozatlan ideig, kizárólag minden hét SZERDA, CSÜTÖRTÖK és PÉNTEK DÉLUTÁNjain
(szabad- és ünnepnapok kivételével) állok a rendelkezésetekre.
A megjelölt három nap délutánjaitól eltérő időpont nem elérhető!
A munkaidő szűkössége miatt is kérlek tartsd tiszteletben mindannyiunk idejét: legyél pontos, valamint mellőzd a 24 órán belüli időpont lemondását!

Az időpontegyeztetés leginkább preferált módja a +36 20 268 44 84 mobilszámon való bejelentkezés (a megjelölt napok délutánjain). Hívásokat egyéb telefonszámon és időszakban nem tudok fogadni. Egyéb virtuális kapcsolattartási formákon történő, időpontegyeztetés célú megkeresésekre természetesen válaszolok, amint van rá lehetőségem.

COVID-19 világjárvány
Tájékoztatlak benneteket, hogy a járványügyi helyzetre való tekintettel a Tiszta Tappancs Kutyakozmetika területén is KÖTELEZŐ a száj és az orr maszkkal történő eltakarása. Négylábú kedvenceitek kozmetikázása alatt rajtam kívül maximum egy maszkot viselő fő tartózkodhat a kozmetikában. Megértéseteket köszönöm!

Kozmetika


Fogkőtisztítás


Facebook


Bejelentkezés

Szabó-Stiegler Viktória Anna


Tel.: +36-20/268-44-84

E-mail: info@tisztatappancs.hu