A kutya és az ember kapcsolata több ezer évre nyúlik vissza. Ennyi idő alatt a kutyák életünk szerves részéve, legtöbb családban annak oszlopos tagjává is váltak. Ahogy szeretteinknek is, úgy négylábúinknak is szeretnénk lehetőségeink szerint mindenből a legjobbat megadni. Szeretnénk, ha minél tovább, egészségesen, fitten és jókedvűen élnének velünk. A közös múlt bebizonyította, hogy hűséges társaink életminőségét nagymértékben befolyásolhatja a bevitt tápanyag minősége.

A kutyaeledelek piacán megszerzett tapasztalataink alapján bizalmunkat egyértelműen az ARION márka termékei nyerték el. A tápok Belgiumban, a legszigorúbb minőségügyi előírások betartásával készülnek. A termékekhez felhasznált csirkehús Franciaországból érkezik, a hal óceáni lazac, míg a bárányos tápok ausztrál birkahúsból készülnek. A prémium minőségű, gabona- és gluténmentes termékek kiegyensúlyozott beltartalmi értékű táplálást biztosítanak, ízletes eledelek a kutyáink méretéhez és életszakaszaihoz igazítva.

Az ARION márka termékeit tovább szinesítik a Health&Care család tagjai, melyek a különleges táplálási igényű egyedek számára ideális választás. A HYPOALLERGENIC a bőrgyulladásos, JOINT&MOBILITY az ízületi és mozgásszervi problémás, DIGESTIVE SENSIBILITY az emésztési érzékeny, a STERILIZED pedig az ivartalanított kutyák részére került kifejlesztésre.

Az ARION rangos referenciái között megtalálható a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat, valamint a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségének Vakvezetőkutya-Kiképző Iskolája.

Tegyétek Ti is próbára! Keressétek a kozmetikámban!

Töltsd le az ARION ORIGINAL termékkatalógusát!

Töltsd le az ARION HEALTH & CARE termékkatalógusát!

ARION kutyaeledel


Facebook


Bejelentkezés

Stiegler Viktória Anna


Tel.: +36-20/268-44-84

E-mail: info@tisztatappancs.hu